Block title
Block content
Eerste communie kaartje

Tips voor een origineel communiefeest

dinsdag 25-01-2022

Tips voor een geslaagd communiefeest in 2022. Leuke ideeën en links om zelf je lentefeest te organiseren. Maak zelf je communiekaart, vind de ideale feestzaal en laat je inspireren voor een dag vol sport en spel.

Lees: Tips voor een origineel communiefeest

Trouwen in 2022

Trouwen in 2022

maandag 24-01-2022

Trouwen in 2022? Fantastisch! Dan heb je vast al een drukke voorbereiding achter de rug. En waarschijnlijk ben je al voor een groot deel klaar met je planning. Maar dan is deze blog alvast interessant voor trouwers in 2022.

Lees: Trouwen in 2022

Kinderen thuis? Leuke tips!

zaterdag 15-01-2022

Hieronder een overzicht van links om je kleuter of studentje wat nuttig door deze Corona-tijden heen te loodsen. De ene tip al nuttiger dan de andere. 24 binnenspeel-ideeën - Club van relaxte moeders

Lees: Kinderen thuis? Leuke tips!

Snijplank voor moederdag

Moederdag 2020

dinsdag 25-04-2017

Viert uw moeder! Lang leve moeder! Zondag 10 mei 2020 is het weer zover. Tijd om mama te eren. Te overladen met lieve woordjes, en leuke cadeautjes. Ik heb een leuk idee: een snijplank met persoonlijke tekst. Een hardhouten snijplank uit massieve beuk, met gravure. Je kiest zelf een leuke, persoonlijke tekst.

Lees: Moederdag 2020

Originele huwelijksfoto

Originele huwelijksfoto's

dinsdag 29-12-2015

Originele huwelijksfoto's met grote houten letters. Maak onvergetelijke foto's met jullie initialen in grote letters. Een top-idee voor trouwers.

Lees: Originele huwelijksfoto's

Doopsuikerlabels

Doopsuiker inspiratie

vrijdag 11-12-2015

Inspiratie en voorbeelden van gepersonaliseerde doopsuiker in hout. Een doopsuikerboom in MDF, de naam van de baby in houten letters.

Lees: Doopsuiker inspiratie

Origineel kerstcadeau snijplank

Origineel kerstcadeau

donderdag 10-12-2015

Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Misschien dat je hier wel iets leuks vindt! Een overzicht van de 5 populairste cadeautjes in hout. Vragen? Mail sara@liefenleuk.be * Wil je je bestelling nog voor 24 december ontvangen? Dan ten laatste bestellen op 17 december! 1. Snijplank met persoonlijke tekst Snijplank in beuk met gepersonaliseerde gravure. Erg leuk cadeau. En

Lees: Origineel kerstcadeau

Cadeautje houten letters

Originele cadeautjes in hout

vrijdag 2-05-2014

Op zoek naar een leuk cadeautje in hout? Muurletters Letters voor op de muur (of deur). MDF letters op 10mm dikte. Naam in 3D Een naam in MDF letters. In een los lettertype of een aaneengesloten lettertype. De letters worden geleverd in ongelakt MDF. MDF is erg gemakkelijk om een kleurtje te geven. De letters kan je best bevestigen met dubbelzijdige plakband.

Lees: Originele cadeautjes in hout

Snijplank met tekst voor valentijn

Origineel valentijnscadeau

zaterdag 11-01-2014

14 februari: valentijnsdag. De dag van de verliefden. De traditie wil dat je je geliefde verrast met een leuk cadeautje. Een lekker etentje, een mooi juweeltje, ontbijt op bed... het is uiteindelijk het gebaar dat telt. Bij Lief en Leuk kan je ook een origineel valentijnscadeautje bestellen. Een snijplank met een persoonlijke gravure. Een leuke tekst in hout voor op de slaapkamer.

Lees: Origineel valentijnscadeau

Trouwcadeau

Trouwcadeau gezocht

zondag 13-10-2013

Binnenkort naar een trouwfeest? Tegenwoordig wordt er vaak een envelopje met geld gegeven. Soms staat het zelfs als cadeautip op de trouwuitnodiging. Zeker doen dan. Want een trouwfeest geven is niet bepaald goedkoop. Maar ga je met een stel vrienden, dan kan je natuurlijk ook samen een leuk en origineel cadeau kopen. Samen met het cadeautje kan je dan je enveloppe afgeven. Geld is leuk om te krijgen, maar is vluchtig. Na een jaar is de herinnering weg. Dus een leuk geschenk zorgt voor een blijvende herinnering aan de mooiste dag uit het leven van het trouwpaar.

Lees: Trouwcadeau gezocht

Pagina's