U bent hier

Trouwcadeau gezocht

door
Trouwcadeau

Binnenkort naar een trouwfeest? Tegenwoordig wordt er vaak een envelopje met geld gegeven. Soms staat het zelfs als cadeautip op de trouwuitnodiging. Zeker doen dan. Want een trouwfeest geven is niet bepaald goedkoop. Maar ga je met een stel vrienden, dan kan je natuurlijk ook samen een leuk en origineel cadeau kopen.

Samen met het cadeautje kan je dan je enveloppe afgeven. Geld is leuk om te krijgen, maar is vluchtig. Na een jaar is de herinnering weg. Dus een leuk geschenk zorgt voor een blijvende herinnering aan de mooiste dag uit het leven van het trouwpaar.

Een snijplank met gravure van de namen van het paar is misschien een leuk idee. Een cadeautje dat heel lang meegaat. En dagelijks gebruikt wordt. Het hakblok En met een beetje geluk mag je ook nog eens lekker gaan eten ;-).

dee bedenkInspiratie gezocht voor een leuk en origineel cadeautje voor een trouw of jubileum?

Inspiratie voor de tekst

Wat zet je nu als tekst op zo'n snijplank? Enkele voorbeelden en ideetjes om je op weg te zetten.

Trouwdatum en namen

De namen met trouwdatum van het trouwkoppel (of jubilarissen) ligt voor de hand. Dé herinnering aan de mooiste dag van hun leven.

Trouwcadeau snijblok Trouwdatum 2 regels snijplank Snijplank trouwdatum

Ik wil zo'n snijplank >

Tekst of slogan

Een leuke tekst of slogan, passend bij het getrouwde paar. Zoals hieronder een tekstje dat werd gebruikt op de uitnodiging voor de trouw. Heel persoonlijk, en voor het koppel van grote emotionele waarde. Of een leuke slogan over liefde, koken,...

  • Liefde gaat door de maag
  • Happiness is homemade
Tekst trouwkaartje Liefde gaat door de maag happiness is homemade

Symbolen en figuurtjes

Een hartje, of ringen kunnen de tekst extra kracht bijzetten. Of het koppel omschrijven in termen van "Chef en Sous-chef" met sterretjes.

Chef en Souschef Initialen trouwkoppel met ringen hartje snijplank

Ik wil zo'n snijplank >
Trouwjubileum

Ook voor een jubilaris is zo'n snijplank een leuk kado. 5 jaar huwelijk wordt trouwens een houten bruiloft genoemd. Heel toepasselijk dus.