Block title
Block content
  Door: Sara Mens keer gelezen

Trouwen in 2022? Fantastisch! Dan heb je vast al een drukke voorbereiding achter de rug. En waarschijnlijk ben je al voor een groot deel klaar met je planning. Maar dan is deze blog alvast interessant voor trouwers in 2022.

Voorbereiding & Planning

De aanzoek

Wanneer begint het plannen van je trouw? Natuurlijk na een originele huwelijksaanzoek. Nog niet gedaan? Check dan zeker deze website met tips voor een huwelijksaanzoek. Heb je graag wat visuele inspiratie? Kijk dan eens op pinterest: huwelijksaanzoeken.

Checklist

Een goede tip? Gebruik een checklist en maak een trouwagenda. Wat mag je zeker niet vergeten? Welke zaken moeten voor een bepaalde datum zeker vastliggen? Zo voorkom je onnodig stress-situaties. En die gaan er ongetwijfeld toch komen. Ook handig om bij die planning vooraf een kostenraming te maken. Zo kom je niet voor grote verrassingen te staan. Kijk hier voor een handige huwelijk kostenoverzicht (google spreadsheet).

App

Hallo! We zitten in de 21ste eeuw. De apps slaan je om de oren. Hier vind je al een hele lijst handige trouw apps. Maar google zeker ook eens naar nieuwe apps.

Trouwbeurzen

Dé place to be voor de laatste trends voor trouwers? Huwelijksbeurzen. Een actueel lijstje trouwbeurzen voor België. En de bruidsbeurzen in Nederland.