Block title
Block content
  Door: Sara Mens keer gelezen

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Dan breken er drukke tijden aan. Alles regelen voor de mooiste dag uit je leven. Er komt heel wat bij kijken.

Huwelijksfoto's

Maar naast mooie herinneringen aan die ongetwijfeld fantastische dag, blijven vooral de foto's achteraf achter als aandenken. Goed dus om hier wat moois van te maken. Een fotoshoot van het bruidspaar.

Origineel idee bedenken

Een trouwfoto ziet er al gauw erg klassiek uit. Leuk om toch net iets origineler uit de hoek te komen. Bijvoorbeeld door een unieke locatie op te zoeken. Of foto's op een uniek evenement. Of leuke attributen te gebruiken.

Grote letters

Eén van die leuke attributen, zijn grote letters. De initialen van bruid en bruidegom, met een sierlijke ampersand. Heel leuk om toffe trouwfoto's mee te maken. En als je ze nog een mooie kleur geeft, ziet het er helemaal chic uit.

Gastenboek

Bovendien kan je de letters ook nog gebruiken als gastenboek. Als je de grote letters met een matte verf kleurt, is het oppervlak heel goed beschrijfbaar met een dunne alcoholstift. Zo heb je meteen ook een origineel gastenboek.

En als alle gasten naar huis zijn, kan je de letters natuurlijk een mooie plaats in huis geven. Bijvoorbeeld boven je bed. Of in de hal bij de ingang. Iedere dag wordt je zo nog eens herinnerd aan die mooie dag met familie en vrienden.

Expert Tip
Op zoek naar de beste hypotheek? Laat nu uw mogelijkheden doorrekenen. Uit 458 producten van alle 39 aanbieders in Nederland, selecteren we de beste opties.
  • Laagste hypotheekrente garantie
  • 100% onafhankelijk & vrijblijvend
  • Binnen 24 uur duidelijkheid
Benieuwd? Start hier uw vergelijking

Ontvang een persoonlijk hypotheekaanbod

Ontvang vrijblijvend een persoonlijk hypotheekaanbod in de volgende situaties: