Block title
Block content
Trouwfoto letters
Gastenboek trouw
Gastenboek huwelijk
Signeren gastenboek
Origineel gastenboek
Grote witte letters
Trouw gastenboek
Ampersand teken

Mega XXL letters als gastenboek voor je huwelijk of bruiloft. Wat een origineel idee! Een ware eye-catcher voor de trouwzaal. En op jullie avondfeest te gebruiken als gastenboek. Later kan je de letters een mooie plaats geven in je woning. Een mooie, blijvende herinnering aan de mooiste dag uit jullie leven.

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag om "A & I" te maken. Grote letters in wit gelakt. Het koppel had het idee om de grote letters te gebruiken als gastenboek voor hun trouwfeest. Als dat niet origineel is!

Vooraf kan je de letters heel goed gebruiken voor de trouwfoto reportage. 2 voor de prijs van 1! En nadien kan je de beschreven letters uiteraard nog tegen de muur hangen. 3 in 1!

Letters bestellen

Gastenboek

De witte letters kregen 2 laklagen (matte verf, om nadien vlekken tegen te gaan). Het gladde oppervlak is perfect beschrijfbaar. Bijvoorbeeld met een dunne alcoholstift. Zo kunnen alle gasten van de bruiloft hun naam achterlaten wanneer ze het feest verlaten. Een blijvende herinnering aan wat heet de mooiste dag uit je leven. De letters zullen wel een speciale plaats in hun huis krijgen.

Wie het zonde vindt om zo'n mooie letters te gaan beschrijven met een stift: je kan ze uiteraard ook gewoon gebruiken als presentatiemateriaal. Om de inkomhal van de feestzaal op te smukken. Om aan het altaar in de kerk te zetten.

Later kan je de letters altijd nog een speciale plek in huis geven. Bijvoorbeeld op de slaapkamer, boven je bed.

Letters voor fotorapportage

Ook zijn de grote letters heel leuk om te gebruiken wanneer je trouwfoto's laat maken. De initialen van het nieuwe paar kunnen dienen om de trouwrapportage wat op te leuken. Erg origineel en speels. Dus...multifunctioneel zo'n grote letters! (zie foto onderaan). Een ander product van Lief en leuk, speciaal voor trouwers, is een fotokader voor je fotobooth.

Letters bestellen

Letters bestellen: tips

Grootte letters

Wat is de ideale grootte van de letters? Gemiddeld nodigen we zo'n 150 gasten uit. Die bestaan uit enkele gezinnen, en vooral koppels. Dus maximaal 70 boodschappen voor uw gastenboek. ( De zatte nonkels die het vergaten buiten beschouwing gelaten ;-) ) Dan volstaan doorgaans letters van 60cm hoogte. Wijkt je aantal gasten erg af? Dan kan je wat lager of wat hoger gaan qua hoogte. Of er bijvoorbeeld een hartje bij bestellen voor wat meer schrijfoppervlak.

Lettertype

Welk lettertype kies je? Het vaakst gekozen lettertype is Arial. Deze letters zijn wat breder en voller. Andere lettertypes kunnen digitaal ook nog wat voller gemaakt worden voor extra schrijfoppervlak.

Letters lakken

Om de letters als mooi gastenboek te gebruiken, geef je ze best een laklaag. Hiervoor gebruik je best een matte (watergedragen) verf gebruikt. Meestal wordt wit als kleur gebruikt. Met een verfroller of spuitbus krijg je het mooiste resultaat. Dekt de eerste laag niet voldoende? Dan geef je de letters een 2e laagje. Meer info: houten letters verven.

Hoe bestellen?

Wil je zelf zo'n mooie grote letters? Bereken hier de prijs, of stuur me een mailtje. * Opgelet: wegens drukte bied ik het lakken van letters niet meer aan. Maar dat kan je heel makkelijk zelf. Zie: zelf letters beschilderen.

Letters bestellen

Letters A & I
Lettertype Georgia
Letterhoogte 60cm
Dikte 10mm
Materiaal MDF
Kleur Wit
Prijs? Zie prijzen of bereken zelf

Andere ideeën

Het &-teken kan je ook vervangen door een hartje. Of een persoonlijke slogan in hout laten maken. Verder kan je als vereeuwiging van jullie huwelijk een gepersonaliseerde snijplank laten maken.

Volg het bord Origineel gastenboek trouw van Sara op Pinterest.