Block title
Block content
  Door: Sara Mens keer gelezen

Op zoek naar een origineel babycadeau? Dan vind je hier misschien wel een paar leuke ideetjes. Leuke kadootjes voor bij een kraambezoek, of een babyborrel. Erg persoonlijk en op maat gemaakt. De 6 leukste ideetjes voor een origineel babycadeau op een rij:

Babynaam in hout

De naam van de baby in houten letters. Je kan zelf een lettertype kiezen. Of één van 5 meest populaire lettertypes kiezen. Wat ook kan is hetzelfde lettertype van het geboortekaartje gebruiken. Een overzicht van verschillende lettertypes vind je op fonts2u.com
Fotokader met naam

Ook erg leuk is een gepersonaliseerd fotokadertje. Ik frees de naam van de baby in dikke letters, en bevestig deze op een op maat gemaakte fotokader. Voor de foto zorgt u uiteraard zelf. Maar dit is een cadeautje dat een speciale plaats zal krijgen bij de ouders (of grootouders) van de baby. Een fotokader met naam is ook leuk om aan de meter of de peter te geven.Vraag een prijsofferte


Kapstok met naam

Erg praktisch, een mooie kapstok met naam. De kapstok wordt ongelakt geleverd. MDF kan je heel makkelijk lakken in een kleur naar keuze. Mocht een hele naam wat te groot worden, dan kan een kapstokje met één letter ook. Of een kapstokje met een figuurtje.
Naam met figuurtje

De naam van de baby met een leuk figuurtje. Fijn om de naam te combineren met een grappig figuurtje. Een auto, traktor of stoere sterretjes voor de jongens. Bambi, een leuk vogeltje of een vlindertje voor de meisjes. Alle duidelijke silhouetten van figuurtjes zijn te maken in MDF.
Deurletters

Deurletters in MDF voor op de kinderkamerdeur. Een binnendeur heeft ongeveer een breedte van 80cm. De letters voor de deur mogen dus niet te groot worden. Meestal worden letters van 10cm hoogte gekozen. Op een witte deur komen de MDF letters mooi tot zijn recht. Maar je kan de letters ook heel makkelijk verven.
Tekening van geboortekaartje

Wat ook kan, is een opvallende tekening of figuurtje van het geboortekaartje in hout laten maken. Het gemakkelijkste is dat een vector-tekening van het geboortekaartje aangeleverd wordt. Maar met een scan van het originele geboortekaartje kan ik normaal ook wel verder.

geboortekaartje hout

Vraag een prijsofferte