Origineel gastenboek voor trouw

Trouwfoto lettersGastenboek trouwGastenboek huwelijkSigneren gastenboekOrigineel gastenboekGrote witte lettersTrouw gastenboekAmpersand teken

Mega XXL letters als gastenboek voor je huwelijk of bruiloft. Wat een origineel idee! Een ware eye-catcher voor de trouwzaal. En na afloop van je huwelijksfeest te gebruiken als gastenboek. Later kan je de letters een mooie plaats geven in je woning. Een mooie, blijvende herinnering aan de mooiste dag uit jullie leven.

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag om "A & I" te maken. Grote letters in wit gelakt. Het koppel had het idee om de grote letters te gebruiken als gastenboek voor hun trouwfeest. Als dat niet origineel is!

Vooraf kan je de letters heel goed gebruiken voor de trouwfoto reportage. 2 voor de prijs van 1! En nadien kan je de beschreven letters uiteraard nog tegen de muur hangen. 3 in 1!

Letters bestellen

Gastenboek

De witte letters kregen 2 laklagen (matte verf, om nadien vlekken tegen te gaan). Het gladde oppervlak is perfect beschrijfbaar. Bijvoorbeeld met een dunne alcoholstift. Zo kunnen alle gasten van de bruiloft hun naam achterlaten wanneer ze het feest verlaten. Een blijvende herinnering aan wat heet de mooiste dag uit je leven. De letters zullen wel een speciale plaats in hun huis krijgen.

Wie het zonde vindt om zo'n mooie letters te gaan beschrijven met een stift: je kan ze uiteraard ook gewoon gebruiken als presentatiemateriaal. Om de inkomhal van de feestzaal op te smukken. Om aan het altaar in de kerk te zetten.

Later kan je de letters altijd nog een speciale plek in huis geven. Bijvoorbeeld op de slaapkamer, boven je bed.

Letters voor fotorapportage

Ook zijn de grote letters heel leuk om te gebruiken wanneer je trouwfoto's laat maken. De initialen van het nieuwe paar kunnen dienen om de trouwrapportage wat op te leuken. Erg origineel en speels. Dus...multifunctioneel zo'n grote letters! (zie foto onderaan). Een ander product van Lief en leuk, speciaal voor trouwers, is een fotokader voor je fotobooth. (Foto's trouw van fotograaf Chist Vilez)

Letters bestellen

Andere ideeën

Het &-teken kan je ook vervangen door een hartje. Of een persoonlijke slogan in hout laten maken. Verder kan je als vereeuwiging van jullie huwelijk een gepersonaliseerde snijplank laten maken.

Volg het bord Origineel gastenboek trouw van Sara op Pinterest.

Letters bestellen

* Opgelet: wegens drukte bied ik het lakken van letters niet meer aan. Maar dat kan je heel makkelijk zelf. Zie: zelf letters beschilderen. Wil je zelf zo'n mooie grote letters? Bereken hier de prijs, of stuur me een mailtje.

Letters bestellen

Letters A & I
Lettertype Georgia
Letterhoogte 60cm
Dikte 10mm
Materiaal MDF
Kleur Wit
Prijs? Zie prijzen of bereken zelf